Szerzői jog

A niolmagazin.hu weboldal tartalmai a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License  (CC BY-NC-ND 4.0) alatt kerülnek publikálásra. Egyúttal a niolmagazin.hu weboldal minden eleme a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1. § (2) bekezdése értelmében szerzői jogi oltalom alatt álló műnek minősül. Ennek értelmében a niolmagazin.hu weboldal elemei (mindenekelőtt: szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, know-how, módszertan) sem egészben, sem részben nem másolhatók, csak kizárólag a Szerző írásos engedélye alapján, valamint CC BY-NC-ND 4.0 licensz feltételeinek megfelelően.

Tájékoztatunk, hogy a weboldalon található információkat, grafikákat nem vagy jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. Felhívjuk a figyelmedet, hogy minden engedély nélküli használat szerzői jogi, büntetőjogi és polgári jogi következményekkel jár.

A CC BY-NC-ND 4.0 licensz feltételei alapján nem kell engedély az alábbiak esetében:

  • Idézés:

Az idézés feleljen meg a vonatkozó törvénynek és licensznek. Ebben az esetben szükséges a forrásoldal megnevezése, közvetlen hivatkozás (link elhelyezése) az eredeti tartalomra, valamint a szerző nevére (amennyiben a forrásban megtalálható).

  • Teljes bejegyzés, tartalom átvétele:

A niolmagazin.hu weboldalon megjelenő tartalmak (bejegyzések, grafika, hang- és videóanyag) a licensz keretben átvehetőek, amennyiben a tartalom minden eleme változatlan marad: ide értve a szöveget, grafikákat, szövegkiemeléseket, képeket, valamint azok elhelyezést (külső tartalom esetén hivatkozással) ezen felül a szövegben elhelyezett további hivatkozásokat is. A tartalomátvétel változtatás nélküli formában (rövidítés, értelmezés, kiegészítés nélkül)  a szerző és a forrás pontos megjelölésével átvehető. Felhívjuk figyelmedet, hogy ebben az esetben kötelező elem: a forrásoldal megnevezése, közvetlen hivatkozás (link elhelyezése) az eredeti tartalomra, valamint a szerző nevére (amennyiben a forrásban megtalálható).

Az átvétel esetében kérjük, hogy írásban jelezd nekünk az átvétel tényét, a közzétételének a helyét.

  • Minden más esetben a Szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.

A niolmagazin.hu tartalmának felhasználásához engedélykérés, illetve további információk érdekében írj nekünk.

Harmadik féltől származó tartalom, felelősség

A niolmagazin.hu weboldalon szereplő információk egy része külső, harmadik féltől származó tartalmakat is tartalmaz, melyet a CC BY-NC-ND 4.0 licensz feltételei alapján kezelünk. A niolmagazin.hu szerzői nem vállnak felelősséget az átvett tartalmakért, valamint a weboldalon található linkeken keresztül harmadik félre mutató honlapok tartalmáért, megbízhatóságáért.  Az átvett tartalmak felhasználása jóhiszeműen történik, amennyiben úgy ítéled meg, hogy a tulajdonodban lévő tartalom közlése által bármilyen jellegű sérelem ért, kérjük, jelezd nekünk.és az adott tartalmat eltávolítjuk, vagy a kérésednek megfelelően módosítjuk.

Megosztom